Wp Header Logo 1912.png

شاید برای شما نیز این سؤال پیش آمده باشد که ناوهای هواپیمابر آمریکا توسط کدام شرکت و در کجا تولید می‌شوند. ما در این مقاله پاسخ چنین سؤالاتی را ارائه کرده‌ایم.


تجهیزات و جنگ‌افزارهای معدودی توانسته‌اند به اندازه ناوهای هواپیمابر در زمینه تاکتیک‌های دریانوردی و مسائل لجستیکی تغییر ایجاد کنند. آمریکا بیش از همه کشورهای دیگر از این ناوها استفاده می‌کند و چندین دهه است که از ناوهای هواپیمابر در عملیات تاکتیکی و استراتژیک بهره می‌برد. طبیعی است که سؤالاتی پیرامون محل ساخت این ناوها و همچنین شرکت سازنده آن‌ها وجود داشته باشد و ما نیز سعی کرده‌ایم به پاسخ این سؤالات بپردازیم. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این سازه های دریایی عظیم می توانید مقالاتی همچون معرفی انواع مختلف ناوهای هواپیمابر و همچنین حقایق جالب درباره ناوهای هواپیمابر را مطالعه کنید.

اکستریم VX اکستریم VX

کمتر از یک دهه پس از پرواز برادران رایت با اولین هواپیمای جهان، نیروی دریایی آمریکا به قدرت پرواز از دریا پی برد. در سال ۱۹۱۱، فردی به نام یوگن برتون الی اولین کشتی با توانایی پرواز و فرود موفقیت‌آمیز را ساخت. با این نوآوری بود که عصر جدیدی در نیروی دریایی آمریکا آغاز شد. با اینکه چندین سال بود کشتی‌های جنگی جزو مهم‌ترین و اصلی‌ترین ابزارهای این نیرو بودند، اما حمله مشهور ژاپن به پرل هاربر در سال ۱۹۴۰ باعث شد بسیاری از تجهیزات آمریکا از بین برود هرچند ناوهای هواپیمابر این کشور آسیب چندانی ندیدند. این امر نه تنها به آمریکا کمک کرد مانع کنترل ژاپن روی دریا شود بلکه نهایتاً پیروزی نهایی را برای آن و متحدانش به ارمغان آورد و درعین‌حال قدرت استراتژیک ناوهای هواپیمابر را به جهانیان نشان داد. از آن زمان تاکنون آمریکا سرمایه‌گذاری چندین میلیارد دلاری روی این ناوها انجام داده است. جدیدترین ناو هواپیمابر آمریکا که از نوع مدل جرالد فورد است حدود ۱۳ میلیارد دلار هزینه در بر داشته و این سؤال پیش می‌آید که این پول به حساب کدام شرکت واریز شده و کجا ایده طراحی تا تولید آن پیاده می‌شود.

ناوهای هواپیمابر آمریکا توسط کدام شرکت ساخته می‌شوند؟

برای چندین دهه، شرکت HII که در ابتدا با نام صنایع هانتینگتون اینگالز شناخته می‌شد و در سال ۲۰۱۱ نام خود را تغییر داد به عنوان تنها طراح، سازنده و پشتیبان ناوهای هواپیمابر هسته‌ای آمریکا مطرح بود. با اینکه سال ۲۰۱۱ در تاریخ ناوهای هواپیمابر کاملاً معاصر به حساب می‌آید اما درست همان زمان بود که HII دو شرکت قدیمی در زمینه تولید تجهیزات دریایی با نام نیوپورت نیوز و درای داک را در خود ادغام کرد تا شرکتی که هم‌اکنون بزرگ‌ترین سازنده کشتی آمریکاست متولد شود. این شرکت دارای سابقه بیش از ۱۳۵ ساله در پیشبرد امنیت ملی آمریکا داشته و بیش از ۴۴ هزار نفر در آن کار می‌کنند.

خود HII می‌گوید ۷۵ سال اخیر را صرف تولید بیش از ۳۰ فروند ناو هواپیمابر کرده که از جمله آن‌ها می‌توان به اولین ناو هسته‌ای دنیا اشاره کرد. شرکت موردبحث در سال ۲۰۱۷ نیز اولین فروند از ناو جرالد آر فورد را به نیروی دریایی آمریکا تحویل داده است. البته باید به این نکته اشاره کنیم که اگرچه HII تنها طراح و سازنده این کلاس جدید از ناوهای نیروی دریایی آمریکاست، اما زنجیره تأمین قطعات آن شامل ۲۴۵۰ شرکت در ۴۸ ایالت آمریکا بوده و در این امر حدود ۱۳۱۰۰ نفر دخالت دارند.

ناوهای هواپیمابر آمریکا کجا ساخته می‌شوند؟

با وجود اینکه ناوهای موردبحث اهمیت فوق‌العاده‌ای برای نیروی دریایی آمریکا دارند، اما شاید از شنیدن اینکه ناوهای هواپیمابر آمریکا فقط در نیوپورت نیوز ویرجینیا تولید می‌شوند سورپرایز شوید. تأسیسات HII در این منطقه که سال ۱۸۸۶ تأسیس شده تنها محل تولید چنین جنگ‌افزارهایی است. گفته می‌شود از ۴۴ هزار کارمند شرکت موردبحث ۲۵ هزار نفر در نیوپورت نیوز مستقر هستند و تمرکز اصلی آن‌ها روی طراحی و ساخت ناوهای کلاس جرالد آر فورد قرار دارد. با اینکه HII تنها شرکت سازنده تجهیزات نیروی دریایی آمریکا در این کشور نیست اما بی‌شک تنها سازنده ناوهای هواپیمابر است و همین ناوها به عنوان ستون فقرات اصلی نیروی دریایی عمل می‌کنند.

جو بایدن در بودجه سال ۲۰۲۴ پنتاگون مبلغ حدود ۸۴۲ میلیارد دلاری را پیشنهاد کرده که از این رقم مبلغ ۲.۷ میلیارد دلار سهم ناوهای دوم تا چهارم کلاس فورد بوده است. به این ترتیب کارکنان نیوپورت نیوز احتمالاً تا چند سال آینده به شدت مشغول تولید این ناوها خواهند بود. در سال ۲۰۲۲ بود که گفته شد با ادامه پروژه ناوهای کلاس جرالد آر فورد و همچنین برخی پروژه‌های دیگر از جمله یو اس اس اینترپرایس، حدود ۶ ناو هواپیمابر هسته‌ای در مراحل مختلف توسعه و تولید در تأسیسات نیوپورت نیوز قرار دارند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵

از مجموع ۷ رای

source

separjelo.ir

توسط separjelo.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *