Wp Header Logo 2015.png

یکی از راه‌های این اقدام را می‌توان فروش نمایندگی‌ها دانست که در این پروژه ری‌برندیگ تحت‌عنوان خاص و محدودسازی نمایندگی‌ها عنوان شده ولی حقیقت این است بودجه لازم برای سایر پروژه‌ها قرار است به واسطه فروش املاک تامین شود.

آیا طرح جدید خوب نیست؟

شرکت بریتانیایی جگوار تصمیم گرفته است میراث ۹۰ساله خودروهای اسپرت و نمادین خود را کنار بگذارد. این شرکت قصد دارد به برندی الکتریکی با هویتی کاملا جدید تبدیل شود. لوگو جدید جگوار شامل فونت و نوشتار جدید کلمات به همراه نسخه اصلاح‌شده از پلنگ معروف این برند بریتانیایی است.
همچنین این شرکت مونوگرام JR را نیز معرفی کرده است. پیش‌ازاین، خودروهای جگوار با نشان نمادین «گربه گراولر» (Growler) به بازار عرضه می‌شدند که روی کاپوت یا جلوپنجره مدل‌ها قرار داشت. به‌جای این گربه خشمگین، اکنون طرح‌های مینیمالیستی و رنگارنگ جایگزین شده‌اند.
نقوش و نمادهای طراحی جدید جگوار در قالب هویت بصری خط تولید الکتریکی این برند استفاده خواهند شد.

خودروهای جدید جگوار از سال ۲۰۲۶ وارد بازار می‌شوند. مدیران جگوار به برند جدید این شرکت و خط تولید الکتریکی خوش‌بین هستند اما واکنش‌های اولیه مخاطبان ترکیبی از شوک و سردرگمی بوده است.

در پست اینستاگرام مربوط به معرفی لوگو جدید جگوار بیشترین تعداد تایید به این شرح هستند: تبریک می‌گویم. شما نمادی بریتانیایی را کشتید. ما شاهد خودکشی برند باکیفیت ۴K هستیم. واقعا آن را دوست ندارم، خیلی مدرن است؛ اصالت خود را از دست می‌دهد. نمی‌دانم چگونه می‌توان این نام را به خودرو لوکس با نام شکارچی پنهان‌کار و سریع ترجمه کرد… حرکت مناسبی برای وسیله نقلیه لوکس به نظر نمی‌رسد.

هنوز جای امید وجود دارد

همان‌طور در ابتدا گفتیم این ری‌برندیگ را می‌توان نشانه‌ای از تغییرات عمیق دانست که حداقل به نشانه مرگ این خودروساز با اصالت نیست. بلکه قرار است زمان و فرصت مناسب برای ادامه مسیر فراهم شود. جگوار اعلام کرد نخستین مدل این خودرو با لوگو جدید گرندتورر یا GT الکتریکی خواهد بود.

این خودرو در کلاس سدان‌ها قرار می‌گیرد و ۴در خواهد داشت. رسانه‌های خودرویی پیش‌بینی کرده‌اند جگوار همراه میتسوبیشی و کرایسلر، پایان دهه ۲۰۳۰ را نخواهند دید. باتوجه‌به واکنش‌های منفی پیرامون معرفی برند جدید جگوار باید منتظر تحقق این پیش‌بینی طی ۵ تا ۱۰ سال آینده بمانیم.

چالش‌های مالی

نباید فراموش کنیم تاتاموتوز به عنوان مالک برند جگوار به‌تازگی از کاهش غیرمنتظره سود ۳ماهه دوم و اولین کاهش درآمد خود در ۱۰فصل گذشته خبر داد که به دلیل ضعف در واحد خودروهای لوکس جگوار-لندروور و مشاغل داخلی آسیب دیده است. آنها برای سه‌ماهه منتهی‌به ۳۰سپتامبر ۳۳.۴۳ میلیارد روپیه (۳۹۶.۴ میلیون دلار)سود ثبت کردند نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱درصد کاهش داشت.

تحلیلگران به طور متوسط، انتظار سودی معادل ۴۳.۹۶میلیارد روپیه را داشتند. درآمد جگوار-لندروور با کاهش ۱۰درصدی فروش عمده‌فروشی یک‌درصد کاهش یافت. این باعث شد حاشیه سود واحد قبل از بهره و مالیات از ۷.۳درصد در سال گذشته به ۵.۱درصد برسد. این شرکت اظهار کرد عملکرد آن به دلیل محدودیت‌های عرضه آلومینیوم کاهش یافته است.

با این حال، انتظار دارد با عادی شدن عرضه آلومینیوم، ارسال به نمایندگی‌ها در نیمه‌دوم سال مالی ۲۰۲۵ بهبود یابد. این شرکت درآمد ۱۳.۸۶ میلیارد پوندی را در نیمه اول سال مالی ۲۰۲۵ گزارش کرد. تاتاموتورز سومین خودروساز بزرگ هند از نظر حجم است، اما دوسوم درآمد خود را به واحد خودروسازی لوکس بریتانیایی جگوار-لندروور متکی است.

درآمد کلی این شرکت ۳.۷درصد کاهش یافت و به ۱.۰۱تریلیون روپیه رسید که مطابق با انتظارات تحلیلگران از یک تریلیون روپیه است. رویترز گزارش داد کسب‌وکار خودروسازی داخلی تاتاموتورز کاهش درآمد ۴درصدی را گزارش کرد که به دلیل تقاضای ضعیف آسیب دیده بود.

البته رئیس گروه تاتا از تائید اینکه خودرو جدید جگوار-لندروور با نشان کدام برند عرضه خواهد شد خودداری کرده و همچنین به جزئیات قوای محرکه آن نیز اشاره‌ای نداشته است.

هرچند انتظار نمی‌رود این خودرو جدید از قوای‌محرکه برقی استفاده کند چراکه اکثر خودروهای بازار هند از پیشرانه‌های درون‌سوز استفاده می‌کنند. به همین دلیل احتمال دارد خودرو جدید جگوار-لندروور ابتدا فقط در بازارهای آسیایی عرضه شود چراکه در بــــــازارهای غربی تمرکز زیادی بر محصولات برقی و هیــــبرید وجود دارد.

از طرفی جگوار-لندروور به تماس رسانه‌ها درباره محصولات آتی خود پاسخی نداده هرچند باید دانست این خودروساز بریتانیایی قبلا در کشور هند خودرو تولید کرده و کارخانه خود را در سال ۲۰۱۱ افتتاح کرده است. این کارخانه هم‌اکنون با کیت‌های آماده اقدام به مونتاژ محصولات لندروور و رنجروور می‌کند.

بریتانیایی‌ها با تقاضای فزاینده‌ای از جانب بازارهای آسیایی به‌ویژه چین روبرو هستند و این کشور سال قبل بزرگ‌ترین بازار جگوار-لندروور بوده و بیش از ۱۰۴ هزار چینی محصولات خودروساز یاد شده را خریداری کرده‌اند. تقاضای زیاد برای محصولات جگوار-لندروور باعث شده است بریتانیایی‌ها نام خاطره‌انگیز فریلندر را نیز احیا کرده و از پلت‌فرم چری برای تولید خودرو سود ببرند. فریلندر به سبد محصولات جدید پلاگین-هیبرید و برقی تولیدی توسط جوینت ونچر چری و جگوار-لندروور در چین اختصاص پیدا می‌کند.

باتوجه به قوای محرکه برقی و هیبرید محصولات فریلندر، برنامه‌هایی برای صادرات این خودروها نیز وجود خواهد داشت.

source

separjelo.ir

توسط separjelo.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *