Wp Header Logo 2038.png

به گزارش بازار، تاکنون این شرکت اطلاعات اولیه ۳ خودرو ام جی ZS، ام جی HS و ام جی ۳ را منتشر کرده‌اند. هر ۳ خودرو یادشده، از پیشرانه‌های هیبرید بهره می‌برند.

۲ کراس‌اوور ام جی ZS و HS به‌ترتیب در بخش کراس‌اوورهای جمع‌وجور و کوچک قرار می‌گیرند. نسل جدید هر ۲ این خودروها مدتی پیش معرفی شد و اکنون نیز ما در ایران از وجود جدیدترین نسخه‌های این خودرو بهره خواهیم برد.

مشخصات خودروهای ام جی فرداموتورز

ام جی ZS به پیشرانه ترکیبی برقی – بنزینی مجهز است. موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی و موتور الکتریکی روی محور عقب، بخش فنی این خودرو را تشکیل می‌دهند. راندمان ترکیبی این پیشرانه ۱۹۶ اسب‌بخار قدرت و ۴۲۵ نیوتن‌متر گشتاور است. گیربکس سه‌حالته هیبریدی نیز وظیفه انتقال قدرت را در این خودرو برعهده دارد. ام جی ZS با شتاب صفرتاصد ۸.۷ ثانیه، رقیبی چالش برانگیز برای سایر کراس‌اوورهای کوچک یا جمع‌وجور بازار ایران محسوب می‌شود.

دومین عضو خودروهای وارداتی ام جی برای بازار ایران ام جی HS است. این خودرو نیز کراس‌اوور جمع‌وجوری به حساب می‌آید اما می‌توان آن را کراس‌اوور کوچک نیز قلمداد کرد. ام جی HS‌ در واقع برادر همسان رووی eRX۵ است.

پیشرانه ام جی HS‌ از ترکیب موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژر، موتور برقی و گیربکس ۱۰ سرعته خودکار تشکیل شده است. حداکثر راندمان این پیشرانه ترکیبی ۲۴۵ اسب‌بخار قدرت و ۵۷۰ نیوتن‌متر گشتاور است. گیربکس ۱۰ سرعته اتوماتیک نیز وظیفه انتقال قدرت را در این کراس‌اوور برعهده دارد. شتاب صفرتاصد رسمی ام جی HS معادل ۶.۹ ثانیه اعلام شده است.

درنهایت سومین عضو خودروهای ام جی وارداتی هاچ‌بک ام جی ۳ است. نسل جدید این خودرو نیز با پیشرانه هیبریدی به ایران می‌آید. پیشرانه هیبریدی برقی-بنزینی این خودرو از ترکیب موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی و موتور برقی تشکیل شده است. این پیشرانه در بهترین حالت خود ۱۹۵ اسب‌بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن‌متر گشتاور آزاد می‌کند. گیربکس سه‌حالته هیبریدی نیز وظیفه انتقال قدرت را در ام جی ۳ برعهده دارد. شتاب صفرتاصد این هاچ‌بک ۸ ثانیه اعلام شده است. جزئیات بیشتر از خودروهای وارداتی ام جی فرداموتورز در آینده نیز منتشر خواهد شد.

source

separjelo.ir

توسط separjelo.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *