Wp Header Logo 561.png

بازار؛ گروه بین الملل: چین و ایالات متحده آمریکا دومین نشست «کارگروه افزایش اقدامات اقلیمی در دهه ۲۰۲۰» را در پکن برگزار کردند. «جان پودستا» مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در امور سیاست اقلیمی بین‌الملل، به چین سفر کرده و به اتفاق «لیو جن‌مین» نماینده ویژه چین در امور تغییرات آب و هوایی ریاست نشست مذکور را برعهده داشتند.
انتظار می‌رود طرفین تبادل نظری عمیق درباره همکاری کاربردی در چارچوب این کارگروه، اقدامات سیاستگذاری اقلیمی داخلیِ دو کشور و تلاش‌های چندجانبه برای مقابله با تغییرات آب و هوایی داشته باشند. چین و آمریکا کارگروه خود در خصوص افزایش اقدامات اقلیمی در دهه ۲۰۲۰ را در ژانویه ۲۰۲۴ راه اندازی کردند. این کارگروه برای اجرای توافقات حاصله میان سران چین و آمریکا در نشست سانفرانسیسکو و تقویت همکاری پکن-واشنگتن در واکنش به تغییرات اقلیمی آغاز به کار کرده است.
اکنون جهان به دقت پیگیر این است که آیا ایالات متحده آمریکا و چین می توانند در مورد تغییرات آب و هوایی و لزوم مقابله با آن همکاری کنند یا خیر. اخیراً رویدادهای شدید آب و هوایی در سراسر جهان رخ می دهد. برخی از مناطق چین گرم ترین ماه اوت را ثبت کردند. گرمای شدید تابستان نیز در ایالات متحده آمریکا و سایر کشورها افزایش یافته است. در حالت ایده‌آل، کشورها باید برای رسیدگی به این بحران جهانی متحد شوند و تلاش‌های خود را برای مقابله با آن متحد کنند. متأسفانه، غرب ترجیح داده است همکاری سبز جهانی را تضعیف کند، به ویژه در مورد تلاش های سبز چین.

در حالی که تولیدات سه گانه جدید چین – خودروهای برقی، باتری های لیتیومی و محصولات فتوولتائیک – به انرژی سبز در انتقال انرژی جهانی کمک می کنند، این محصولات به هدف حملات غرب تبدیل شده اند

از این رو بخش انرژی جدید چین (انرژی تجدید پذیر) به شدت مورد هدف قرار گرفته است و غرب آن را به عنوان بخش دارای مازاد ظرفیت توصیف می کند – تاکتیکی معمول برای تولید اتهامات که سپس به عنوان بهانه ای برای تحمیل هر اقدامی که آنها ضروری می دانند مورد استفاده قرار می گیرد. در حالی که تولیدات سه گانه جدید چین – خودروهای برقی، باتری های لیتیومی و محصولات فتوولتائیک – به انرژی سبز در انتقال انرژی جهانی کمک می کنند، این محصولات به هدف حملات غرب تبدیل شده اند.
از یک سو غرب در مورد انتشار کربن در چین بلوا می کند. از سوی دیگر، به دنبال تضعیف تلاش های چین در مقابله با بحران جهانی آب و هوا است. این موضع متناقض نشان دهنده محاسبات تنگ نظرانه ژئوپلیتیک آنهاست. غرب نمی تواند پیشرفت های سریع چین در اقتصاد سبز را تحمل کند، به ویژه پیشرفت های انقلابی در خودروهای الکتریکی که آنها را به شدت ناراحت کرده است. سرکوب استراتژیک چین توسط غرب در واقع با هدف مهار موقعیت پیشرو این کشور در زمینه تولید خودروهای الکتریکی و … است.

چین نه تنها انقلابی اساسی در صنعت خودروهای برقی به راه انداخته است، بلکه امکان استفاده نامحدود اقتصاد سبز را نیز به نمایش گذاشته است

چین نه تنها انقلابی اساسی در صنعت خودروهای برقی به راه انداخته است، بلکه امکان استفاده نامحدود اقتصاد سبز را نیز به نمایش گذاشته است. با این حال موضع کنونی غرب به صراحت حاکی از آن است که غرب حق دارد شرایط انتقال سبز را دیکته کند و سایر کشورها به ویژه چین، امکان مشارکت یا پیشرفت در این زمینه را ندارند. با هدایت این طرز فکر، حسن نیت مرتبط با حفاظت از محیط زیست و اقتصاد سبز به یک ابزار ژئوپلیتیکی تبدیل شده است.
اما تغییرات آب و هوایی مستلزم همکاری همه کشورها در نجات کره زمین است.

برای تقویت همکاری‌های آب و هوایی، ایالات متحده و سایر کشورهای غرب‌ی باید ژست‌های همکاری واقعی را نشان دهند و سرکوب ناعادلانه‌ خود علیه صنایع سبز چین را متوقف کنند. در غیر این صورت، اقدامات غرب به تشدید بحران های اقلیمی ادامه خواهد داد و در نهایت باعث می شود تمام بشریت تاوان تنگ نظری و خودخواهی آن را بپردازد.

source

separjelo.ir

توسط separjelo.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *