Wp Header Logo 580.png

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، این سیستم پیش‌درآمد اصلی «تولید ناب» یا «Lean manufacturing» است. تای‌ایچی اونو و ایجی تویودا، مهندسان صنایع ژاپنی، این سیستم را توسعه دادند. در سال‌های ابتدایی قرن 21 تولید محصولات خود رد کشور چین را آغاز کرد. در سال 2000 با FAW و در سال 2004 با GAC همکاری خود را آغاز کرد تا چین به‌عنوان پایتخت تولید جهان نقش مهمی در هویت این برند ژاپنی ایفا کند. در دوره جدید واردات خودرو عمده خودروهای واردشده از منبع چین هستند و این موضوع باعث می‌شود تا خریدارانی که هنوز فکر می‌کنند خودرو چینی کیفیت لازم را ندارد این گمان خود را به محصولات تویوتا نیز بسط دهند.

چین به‌واقع پایتخت تولید جهان است. از برندهای مطرح خودروسازی همچون فولکس‌واگن، مزدا و تویوتا گرفته تا آیفون‌های اپل همه در کشور چین تولید یا مونتاژ می‌شوند. پیش از بحران‌های نفتی آمریکا در دهه 60 میلادی هزینه تولید و میزان مصرف اهمیت چندانی نداشت اما به‌مرور با سخت‌تر شدن و رقابتی‌تر شدن شرایط، کاهش بهای تمام‌شده محصول به یکی از اصلی‌ترین مزیت‌های رقابتی در بازار آزاد جهانی مبدل شد. صنعت خودروسازی نیز از این قاعده مستثنا نیست بنابراین کاهش دادن هزینه‌های تولید تنها با استفاده از کارگرهای ارزان‌قیمت و استفاده از تأمین‌کنندگانی که می‌توانستند باقیمت رقابتی‌تر کیفیت مطلوب و مورد تائید برند مادر را تأمین کنند آغاز شد. برند تویوتا یکی از قدیمی‌ترین شرکت‌هایی است که همکاری خود با چینی‌ها را آغاز کرد.

 

چینی‌ها در ابتدا صرف مونتاژکار بودند اما بعد از مدتی به سراغ توسعه برندهای خودشان رفتند و این موضوع باعث شد تا شرکت‌های بین‌المللی برای تداوم پیدا کردن حضورشان شروع به شراکت با چینی‌ها کردند. اکنون FAW و GAC هرکدام 50 درصد از سهم شرکت مشترکی که با تویوتا در چین ساخته‌اند را در اختیاردارند و این بدان معنی است که چینی‌ها در پروسه تولید و مونتاژ علاوه بر جلب رضایت شرکت مادر باید به فکر رقابت‌پذیری محصولاتشان در بازارهای جهانی نیز باشند. شرکت‌های چینی با تداوم و ممارست توانستند به‌سادگی از مرزهای استانداردی کشورهای اروپایی و آمریکایی عبور کنند. پاس کردن استانداردهای اروپایی که به‌نوعی متر و معیار برای سنجش استاندارد محسوب می‌شود ابداً کار ساده‌ای نبوده است. چین با پرورش نیروهای ماهر و نیمه ماهر خود توانسته از ارزیابی‌های سخت‌گیرانه ژاپنی‌ها، اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها سربلند بیرون بیاید.

نکته‌ای که تویوتا و بسیاری از برندهای مطرح دیگر دارند این است که تداوم تولید و درعین‌حال افزایش تیراژ و به تصاحب سهم بیشتر از بازارهای جهانی برایشان در اولویت نخست است. صادرات خودروهای برند تویوتا از منبع چین در بازه زمانی یک سال گذشته 114 درصد رشد داشته است. از فوریه 2023 تا 2024 7566 محموله تویوتا از کشور چین به کشورهای دیگر صادرشده است. توسعه بازارهای صادراتی ازجمله ویتنام، روسیه، ازبکستان و … نشان می‌دهد که محصولات تولیدشده از برند تویوتا در بازار چین به‌اندازه کافی برای بازارهای جهانی باکیفیت هستند.

شرکت انرژی موتور آسیا که در دوره جدید واردات چند محصول از برند تویوتا را در برنامه وارداتی خود دارد با جستجو و بررسی‌های متعدد به سراغ شرکای تجاری تراز اول رفته تا بهترین محصولات تولیدشده را برای بازار ایران خریداری کند. پیدا کردن شرکای تجاری مناسب در بازار خودکار چندان ساده نیست اما شرکت انرژی موتور آسیا به‌واسطه سال‌ها تجربه حضور در حوزه واردات خودرو و با تکیه‌بر تجربه خود به سراغ بهترین شرکای تجاری رفته است.

انرژی موتور آسیا در حال حاضر چهار مدل لِوین 1.2 توربو، کرولا کراس در دو نسخه 2 لیتری بنزینی و هایبرید و فرانت‌لندر 2 لیتری بنزینی از برند تویوتا را در نسخه 2025 را در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی عرضه کرده است. سبد محصولات این شرکت با حضور برندهای دیگر اروپایی قرار است به‌زودی تکمیل‌تر شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این شرکت می‌توانید به سایت این مجموعه به نشانی energymotor.co مراجعه کنید و یا با شماره 021-91091900 تماس بگیرید.

source

separjelo.ir

توسط separjelo.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *