Wp Header Logo 2026.png

جهان صنعت نیوز، در این دستورالعمل با اشاره به تقارن ایام عید نوروز با ماه مبارک رمضان و لزوم تأمین، حفظ و ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه بیماری های منتقله از آب و غذا، بر اجرای برنامه تشدید نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی ( از قبیل رستوران، قنادی اغذیه فروشی، شیرینی فروشی) و اماکن عمومی ( از قبیل فرودگاه ها, ایستگاه های راه آهن, پایانه های مسافربری، بازار های سرپوشیده، پاساژها و مراکز و اماکن اقامتی، تفریحی و مساجد) تاکید شده است.

بر اساس این دستورالعمل تشدید نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی از تاریخ ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰ (با توجه به فعالیت مراکز و اماکن پیشگفت و شرایط هر استان تا ساعت ۲۴:۰۰ با نظرمعاونت بهداشت دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی قابل تغییر است) در ساعات اداری، غیر اداری و روزهای تعطیل باید انجام شود.

هم چنین برای بررسی و اقدام در شرایط و رویداد خاص از جمله دریافت شکایت و وقوع طغیان بیماری، برنامه آنکال در ستاد معاونت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستان های تابعه از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰ روز بعد تدوین و اجرا شود.

در این دستورالعمل برای اجرای مطلوب برنامه، جلب حمایت مدیران ارشد استانی( استانداران محترم و مدیران کل استانی)، بهره گیری از دفاتر خدمات سلامت، پشتیبانی روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی از اجرای برنامه و دستور تأمین نیازهای پشتیبانی بازرسان بهداشت محیط از جمله خودرو، مواد مصرفی، اضافه کاری، محاسبه در کارانه دریافتی، محاسبه حق آنکال در روزهای اداری یک سوم و در ایام تعطیل و غیر اداری به میزان یک دوم مدت برنامه تدوین شده ضروری ذکر شده است.

پاد

عمومی


source

separjelo.ir

توسط separjelo.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *