Wp Header Logo 2285.png

جهان صنعت نیوز، علی‌اکبر اسدی در جمع خبرنگاران، افزود: برنامه مدیریت استان استفاده از سوخت مازوت در ۲ واحد نیروگاه است. مشخص نیست تا چه زمانی مازوت‌سوزی نیروگاه شازند ادامه خواهد داشت، اما معمولاً بر اساس دوران ناترازی انرژی، مازوت‌سوزی برنامه‌ریزی می‌شود.

وی ادامه داد: به علت ناترازی انرژی از چند ماه پیش به استان فشار آورده بودند تا نیروگاه حرارتی شازند وارد فرایند مازوت‌سوزی شود و تاکنون مقاومت شده است. اما در شرایط فعلی مجبور شدیم تا مازوت‌سوزی را آغاز کنیم و این موضوع خارج از اراده استان است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی اظهار داشت: تا به امروز مازوت سوزانده نشد، اما به دلیل ناترازی انرژی بالاجبار از امروز وارد مازوت‌سوزی شدیم. رویکرد استان این بود که میزان کمتری مازوت‌سوزی نسبت به سال گذشته اتفاق بیفتد.

اسدی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از مازوت‌سوزی مقاوت‌های بسیاری انجام شد و تا حد امکان با تأخیر انجام شد، تصریح کرد: عدم مصرف مازوت در نیروگاه حرارتی شازند در کارگروه ملی آلودگی هوا در پایتخت نیز مورد تأکید قرار گرفت، اما دلیل این تصمیمات تابع سیاست‌های بالادستی و ناشی از ناترازی انرژی است.

وی بیان داشت: استاندار مرکزی و نمایندگان مردم در مجلس و دستگاه قضا برای جلوگیری از مازوت‌سوزی و کاهش آن تلاش‌هایی داشته‌اند و پیگیری‌های متعددی را انجام داده‌اند که نشان می‌دهد مسئولان استان کوتاهی در این خصوص نداشته‌اند و پیگیری‌ها تا افزایش سهمیه گاز نیروگاه ادامه دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی تأکید کرد: بر اساس اعلام مدیر نیروگاه‌های حرارتی کشور، در تمامی نیروگاه‌های سیکل ترکیبی کشور مازوت‌سوزی انجام می‌شود. بسیاری از استان‌ها مازوت‌سوزی را زودتر آغاز کردند، اما استان مرکزی تا به امروز مقاومت کرده است.

اسدی به موضوع اورهال (تعمیرات اساسی) واحدهای نیروگاه حرارتی شازند اشاره کرده و ابراز داشت: از مجموع ۴ واحد نیروگاه حرارتی شازند، یک واحد تا ۷۰ روز به حالت اورهال می‌رود و طبق برنامه یک واحد دیگر نیروگاه نیز در دی ماه به اورهال خواهد رفت.

منبع: ایلنا

نفت و پتروشیمی


source

separjelo.ir

توسط separjelo.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *