Wp Header Logo 1937.png

به گزارش بازار، دنا و دنا پلاس دو محصول پرطرفدار ایران خودرو هستند که در سال‌های اخیر به بازار عرضه شده‌اند. مقایسه این دو خودرو برای خریداران اهمیت زیادی دارد؛ زیرا با وجود شباهت‌های ظاهری، تفاوت دنا معمولی و دنا پلاس در طراحی، امکانات و کیفیت ساخت، قابل‌توجه است. دنا پلاس با تغییراتی در طراحی ظاهری، افزایش تجهیزات ایمنی و رفاهی و رفع برخی ایرادات نسخه قبلی، گزینه جذاب‌تری برای خریداران محسوب می‌شود. مقایسه تفاوت دنا و دنا پلاس به مصرف‌کنندگان کمک می‌کند تا باتوجه به نیازها، بودجه و اولویت‌های خود، انتخاب آگاهانه‌تری داشته باشند. در ادامه با ما همراه باشید تا تفاوت دنا پلاس و دنا معمولی را بررسی کنیم.

بررسی مشخصات فنی و عملکرد بین دنا و دنا پلاس

از نظر فنی، دنا و دنا پلاس تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند و مشخصات فنی مشابهی دارند. تنها تفاوت قابل‌ذکر در مدل دنا پلاس توربو است که به‌لطف موتور توربوشارژ، توان، گشتاور و شتاب‌گیری بهتری نسبت به دنا پلاس معمولی دارد. برای استفاده از شرایط فروش اقساطی دنا پلاس توربو اتوماتیک، به سایت سپند خودرو مراجعه کنید. برای مقایسه بهتر تفاوت دنا و دنا پلاس، جدول زیر را آماده کرده‌ایم.

ویژگی

دنا

دناپلاس

دنا پلاس توربو دستی

دنا پلاس توربو اتوماتیک

پیشرانه

EF7

EF7

EF7 TC

EF7 TC

حجم موتور

1645 سی سی

1645 سی سی

1645 سی سی

1645 سی سی

جعبه دنده

5 سرعته دستی

5 سرعته دستی

5 سرعته دستی

6 سرعته اتوماتیک

حداکثر قدرت

113 اسب بخار

113 اسب بخار

150 اسب بخار

150 اسب بخار

حداکثر گشتاور

155 نیوتن‌متر

155 نیوتن‌متر

215 نیوتن‌متر

215 نیوتن‌متر

حداکثر سرعت

189 کیلومتر بر ساعت

189 کیلومتر بر ساعت

205 کیلومتر بر ساعت

205 کیلومتر بر ساعت

شتاب صفر تا صد

12.03 ثانیه

12.03 ثانیه

10 ثانیه

10.5 ثانیه

مصرف سوخت ترکیبی

7.43 لیتر در 100 کیلومتر

7.43 لیتر در 100 کیلومتر

7.82 لیتر در 100 کیلومتر

8.12 لیتر در 100 کیلومتر

تفاوت دنا و دنا پلاس؛ مشخصات فنی و ظاهری + معایب و مزایا

طراحی و ظاهر، مهم‌ترین فاکتور تفاوت دنا و دنا پلاس

تفاوت دنا و دنا پلاس از نظر ظاهری، قابل‌توجه است. در نمای جلو، چراغ‌های دنا پلاس طراحی کاملاً متفاوت و مدرن‌تری دارند و به لامپ طرح نئون و دی‌لایت مجهز شده‌اند. همچنین در قسمت بالای چراغ‌ها ابرویی اضافه شده است که ظاهری جسورانه‌تر به خودرو می‌بخشد. در نمای جانبی نیز، دنا پلاس دارای خطوط مورب از گلگیر جلو تا چراغ‌های عقب است که حس حرکت و پویایی را القا می‌کند، درحالی‌که دنا معمولی تنها یک خط صاف دارد.

سایر تفاوت دنا پلاس با دنا معمولی، شامل دستگیره‌های کروم، آینه‌های جانبی برقی تاشونده و راهنمادار، رینگ‌های آلومینیومی اسپرت 12 پره 15 اینچی و تغییر در طراحی لچکی شیشه عقب است. همچنین دیگر تفاوت ظاهری دنا و دنا پلاس این است که سقف دنا پلاس به‌شکل یکپارچه با سانروف برقی طراحی شده و آنتن کوسه‌ای جایگزین آنتن ساده شده است. در نمای عقب نیز چراغ‌های خطر دنا پلاس گرافیک بهتری با LED و نئون دارند و یک زه کرومی بالای پلاک اضافه شده است. برای همین است که قیمت دنا پلاس توربو ۶ دنده دستی، از دنا معمولی گران‌تر است.

در مورد تفاوت دنا با دنا پلاس از نظر کابین داخلی، دنا پلاس نسبت به دنا معمولی تغییرات قابل‌توجهی دارد. طراحی داخلی دنا پلاس چشم‌نوازتر و مجلل‌تر است و از المان‌هایی مانند طرح چوب و تودوزی مخملی، بهره می‌برد. دستگیره‌های کرومی درب‌ها، نوارهای کرومی دور شیشه‌ها و کفپوش موکتی از دیگر تغییرات ظاهری دنا پلاس هستند. در مدل‌های توربو نیز، تغییرات دیگری مانند فرمان چرمی با دوخت قرمز، زیرپایی موکتی با طرح توربو و نوار قرمز و سردنده جدید دیده می‌شود. همچنین، دنا پلاس از امکانات رفاهی بیشتری مانند نمایشگر لمسی 7 اینچی، سیستم ناوبری، تهویه اتوماتیک و صندلی‌های برقی برخوردار است.

تفاوت دنا و دنا پلاس؛ مشخصات فنی و ظاهری + معایب و مزایا

بررسی تفاوت در امکانات و تجهیزات دنا و دنا پلاس

دنا پلاس نسبت به دنا معمولی از امکانات و تجهیزات بیشتری دارد. در بخش ایمنی، دنا پلاس به 4 کیسه هوا برای سرنشینان جلو و جانبی مجهز شده، درحالی‌که دنا معمولی تنها 2 کیسه هوا دارد. همچنین دنا پلاس دارای سیستم نشانگر کاهش باد لاستیک (TPMS)، دوربین دید عقب و سنسور دنده عقب است که در مدل معمولی وجود ندارد. سیستم ترمز دنا پلاس نیز پیشرفته‌تر است و علاوه‌بر ABS و EBD، به سیستم‌های کمکی ترمز (HBA)، کمک در سربالایی (HSA)، کنترل پایداری الکتریکی (ESC) و کنترل کشش (TCS) مجهز شده است.

در مورد تفاوت دنا و دنا پلاس از نظر امکانات رفاهی، دنا پلاس دارای سانروف برقی، سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه‌ای و کروز کنترل است که در دنا معمولی دیده نمی‌شود. علاوه‌براین، دنا پلاس به سنسور نور و باران مجهز شده است که باعث افزایش راحتی و ایمنی در رانندگی می‌شود. 

قیمت؛ دنا نسبت به دنا پلاس اقتصادی‌تر است

براساس آخرین قیمت‌های بازار، دنا پلاس تیپ ۱ مدل ۱۴۰۳ با قیمت حدود ۸۰۰ میلیون تومان و دنا پلاس توربو ۶ دنده مدل ۱۴۰۳ با قیمت حدود یک میلیارد تومان به فروش می‌رسند، درحالی‌که قیمت دنا معمولی مدل ۱۴۰۱، حدود ۶۷۰ میلیون تومان است. باوجود قیمت بالاتر، دنا پلاس به‌دلیل امکانات بیشتر، طراحی مدرن‌تر و ایمنی بهتر، ارزش خرید بالاتری نسبت به دنا معمولی دارد؛ اما باید توجه داشت که با این قیمت می‌توان خودروهای کارکرده خارجی باکیفیت‌تر و ایمن‌تری مانند مزدا ۳ یا رنو مگان را خریداری کرد که ممکن است گزینه‌های بهتری باشند.

جدول مقایسه‌ای دنا و دناپلاس؛ بررسی تفاوت‌های کلیدی در یک نگاه

در جدول زیر یک نگاه کلی به مشخصات و تفاوت دنا و دنا پلاس خواهیم داشت.

ویژگی

دنا

دنا پلاس

طراحی ظاهری

طراحی کلاسیک و ساده

طراحی مدرن‌تر با چراغ‌های LED و خطوط برجسته

ایمنی

کیسه هوای راننده و سرنشین جلو

4 کیسه هوا (جلو و جانبی)

سیستم تهویه

دستی

اتوماتیک

سیستم مولتی‌مدیا

مانیتور ساده

مانیتور 7 اینچ لمسی با GPS

آینه‌های جانبی

ساده، تنظیم دستی

تنظیم برقی با گرمکن

رینگ‌ها

رینگ‌های فولادی

رینگ‌های آلومینیومی

چراغ‌ها

چراغ‌های هالوژن ساده

چراغ‌های LED جلو و عقب با دی‌لایت

سانروف

ندارد

دارد

تفاوت دنا و دنا پلاس در طراحی، امکانات و تجهیزات آن‌هاست. دنا پلاس با داشتن ظاهری مدرن‌تر، چراغ‌های LED، سانروف برقی، 4 کیسه هوا و سیستم‌های ایمنی پیشرفته‌تر، گزینه‌ای جذاب‌تر است. بااین‌حال، تفاوت‌های دنا و دنا پلاس، نشان می‌دهد که هردو مدل از نظر موتور و پلتفرم مشابه هستند و تفاوت چندانی در عملکرد فنی ندارند. بنابراین انتخاب بین آن‌ها به بودجه، نیازها و سلیقه شخصی شما بستگی دارد.

سپند خودرو، مجری طرح فروش اقساطی خودروهای ایرانی و خارجی، مفتخر است که انواع خودروها را با قیمتی مناسب و اقساطی بلندمدت عرضه می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت سپند خودرو مراجعه کنید یا با کارشناسان آن تماس بگیرید.

source

separjelo.ir

توسط separjelo.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *