Wp Header Logo 1471.png

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ابوالفضل خلخالی کارشناس صنعت خودرو می گوید: پیگیری وزارت صمت بر افزایش تیراژ تولید خودرو موثر است؛ در گذشته جلسات متعددی در وزارت خانه به منظور پیگیری تیراژ تولید برگزار می شد.

وی افزود: در این جلسات شرکت ها موظف می شدند میزان تولید را اعلام و در صورت کمبود، تولید را افزایش دهند؛ با پیگیری های مستمر این تولید افزایش یافت، اکنون نیز باید وضعیت تولید، پیگیری شود.

این کارشناس صنعت خودرو گفت: قیمت گذاری دستوری نیز تاثیر زیادی در میزان تولید دارد؛ چرا که خودروساز با قیمت دستوری خودرو را می فروشد و این قیمت گذاری دستوری باعث افزایش زیان خودروسازان شده است.

خلخالی گفت: عامل موثر دیگر در کاهش تولید، قطعی برق است؛ در بحث تعطیلی ها و تخصیص ارز بی نظمی هایی وجود داشت که باعث کاهش تولید شد.

وی همچنین در مورد واگذاری سهام ایران خودرو، گفت: در خودروسازان ما، تعارض منافع وجود دارد؛ چرا یک شرکت قطعه ساز باید تنها فروشنده قطعات باشد؟  چالش اصلی ما در صنعت خودرو، دولتی بودن خودروسازان نیست، بلکه چالش اصلی، نحوه مدیریت بنگاه‌هاست.

خلخالی گفت: آنچه اهمیت در واگذاری خودروسازان دارد، نحوه صحیح خصوصی سازی است که می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی در مدیریت صنعت خودرو داشته باشد. با واگذاری اشتباه، این صنعت از بین خواهد رفت.

وی افزود: مسئله تعارض منافع در خودروسازان داریم که باعث ضربه به این صنعت شده است، یعنی دخالت قطعه‌ساز در خودروسازی؛ اکنون قطعه‌ساز در هیأت مدیره خودروساز نقش دارد که این تعارض منافع باید مدیریت شود.

این کارشناس صنعت خودرو، گفت: تا زمانی که مسئله تعارض منافع حل نشود، درد از صنعت خودرو برطرف نخواهد شد‌؛ زمانی که این مسئله حل شد، با مدیریت صحیح به سود آوری خواهیم رسید.

انتهای پیام/

source

separjelo.ir

توسط separjelo.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *